Найгірше те, що у житті все закінчується

Найгірше те, що у житті все закінчується. Добре чи погане. Веселе чи сумне. Все має свій кінець, і цьому ми ніяк не можемо запобігти.

Я не виняток. Прощатися з людьми, які провели зі мною 11 років, було надзвичайно важко. Іти в університет і розуміти, що ти не зможеш побачити лиця цих людей – ось що призводило мене до сліз. Хоч я і така людина, яка вміє адаптуватися у новому середовищі і легко може знайти спільну мову з іншими, все одно, все це надзвичайно важко для мене. Так, можливо я і зближусь із тими людми, які оточують мене на даний момент, але це станеться зовсім не скоро. Ну і це ясно, що вони ніяк не зможуть стати мені настільки рідними, як клас, з яким я провела ці прекрасні роки свого життя. Так, ми зустрічаємось час від часу, всі переписуємося вк, але кожного дня я думаю про те, наскільки мені сумно без них. Їх переповнюють практично такі самі відчуття, що не може не тішити.

Я ще раз хочу подякувати таким прекрасним людям, які пережили зі мною ці 11 років. У нас було все: і сварки, і непорозуміння, і поїздки, і радість. Все. Це були найкращі роки мого життя, тому ще раз дякую.T9jzcVYjKIM

Оставить комментарий

Please log in to leave a comment